Doorzichtige beugel

Overweegt u een moderne manier van een beugel dragen?

Dan is een behandeling met ClearCorrect mogelijk iets voor u!
In onze praktijk werken wij met aligners, dit zijn doorzichtige beugels. Met behulp van de aligners worden uw tanden weer rechtgezet. Rechte tanden dragen bij aan een gezond gebit.

Hoe een aligner werkt.

Een aligner is een op maat gemaakt transparant hoesje dat op uw tanden en kiezen past. Na een vastgestelde periode, meestal twee weken, verwisselt u de doorzichtige beugel voor de volgende set in de reeks. Door de aligners dag en nacht te dragen verplaatsen uw tanden stap voor stap naar de uiteindelijk gewenste positie. Reinig het gebit gewoon zoals u gewend bent. Ook kunt u alles blijven eten en drinken.

Het begint bij een goed behandelplan!

Heeft u interesse in een behandeling dan plannen wij een consult met u in op onze praktijk in Den Haag. Tijdens dit consult worden een aantal foto’s gemaakt. Ook is het mogelijk om een röntgenfoto en een 3D scan van uw gebit te maken. Met deze gegevens wordt, in samenspraak, met de orthodontist van ClearCorrect en de tandarts het behandelplan gemaakt. Dit plan wordt met u besproken en na goedkeuring worden de aligners voor u gemaakt.

Orthodontie hoeft geen belemmering meer te zijn in uw dagelijks leven!

De voordelen van een doorzichtige beugel

  • Comfortabeler om te dragen dan traditionele slotjesbeugels.
  • Uitneembaar, zonder problemen eten, drinken, poetsen en flossen.
  • Transparant, zodat deze minder opvallen.
  • Speciaal voor uw gebit op maat gemaakt.
  • Een professioneel behandelplan samengesteld door de orthodontist en tandarts Walenkamp.
  • De behandeling is vrijwel pijnloos.

Rechte tanden en een gezond gebit

Aligners zijn een discrete en comfortabele oplossing voor gezonde tanden en een mooie glimlach.

Een mooie glimlach betovert en vergroot het zelfbewustzijn. Maar uiterlijk is niet het enige voordeel van rechte tanden. Scheve tanden of gebitsafwijkingen bemoeilijken namelijk een goede gebitsverzorging. Daarnaast is de kans op het ontstaan van cariës of parodontale aandoeningen groter.

Op lange termijn kan een behandeling met aligners waarbij de tanden worden rechtgezet, bijdragen aan het behoud van de tanden. Rechte tanden hebben een positieve invloed op de mondgezondheid. Bij tandartspraktijk Walenkamp informeren wij u graag over wat deze behandelmethode voor u kan betekenen!

Behandeling starten

Een afspraak maken bij Tandartspraktijk Walenkamp om het behandelplan voor de aligners te bespreken? Vul dan het contactformulier in. 

Nadat wij het formulier hebben ontvangen nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

Vrijblijvend informatie ontvangen? Bel dan gerust naar onze praktijk.

Tarieven en betalingsvoorwaarden
Jaarlijks stelt de Nederlandse Zorgautoriteit samen met de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) de tarievenlijst vast. Op de website allesoverhetgebit.nl vindt u de informatie en tarieven.

Klachten
Heeft u een klacht, dan verwijzen wij u door naar de website van het KNMT. Voor de voorwaarden van betalingen verwijzen wij u door naar de website van Anders Medical Factoring www.mijnandersnota.nl/betalingsvoorwaarden/

Contact

Adresgegevens

Bezuidenhoutseweg 474
2594 BG – Den Haag

Contactgegevens

070 383 43 22
info@tpwalenkamp.nl
www.tpwalenkamp.nl

Openingstijden & aanwezigheid

ma. – do. 09:00 – 17:00
vr. 09:00 – 12:30

Telefonische bereikbaarheid

ma. – do. 09:00 – 12:30 en 13:30 – 17:00
vr. 09:00 – 12:00

Bij spoed of in het weekend 06 41 78 57 87